SIISTIT SISÄTILAT
NÄYTTÄVÄ SISÄÄNKÄYNTI

Rakennusteollisuuteen, julkisiin tiloihin ja yrityksiin –
Helposti ja luotettavasti jo vuodesta 1988.

Varustepalvelu

Toimitamme rakennusurakan loppuvarustelun rakennusliikkeille avaimet käteen periaatteella. Palvelu sisältää määriteltyjen varusteiden listaamisen rakennusselosteesta ja huonekorteista, asennustyön ja varusteiden hinnoittelun sekä toimituksen sovitussa aikataulussa. Cleor varustepalvelulla rakennusliike saa yhden hinnan koko varustepaketille. Sopimuksen mukaan kartoitamme vaihtoehtoisia varusteita laskenta- ja hankintavaiheessa, mutta ensisijaisesti hankimme ja toimitamme määrittelyn mukaiset tuotteet.

Kumppaniverkostomme kautta voimme toimittaa varusteet erityyppisiin rakennuksiin ja urakoihin.

Klikkaa ja lue lisää varustepalvelusta blogistamme.

Lisäpalvelut

Mattojen asennuspalvelu

Toimitamme tuulikaappimatot, parvekematot, kirkkomatot sekä muut asennusta vaativat mattotuotteet sopimuksen mukaan valmiiksi asennettuna. Palvelumme kattaa myös mittauskäynnin tai suunnittelupalaverin tarpeen mukaan. Asennuksen yhteydessä vanha matto on mahdollista kierrättää meidän toimesta.

Vaihtomattopalvelu

Sisäänkäynnin tekstiilimatot vaativat säännöllistä huoltoa. Kun haluat sisäänkäyntisi olevan aina näyttävä ja puhdas, valitse vaivaton Cleor vaihtomattopalvelu. Matot vuokraamalla et sido yrityksesi pääomaa.

Pesulapalvelut

Valitse Cleor pesulapalvelut silloin, kun omistat matot itse ja haluat niille säännöllistä huoltoa. Noudamme matot pesuun sovitun väliajoin ja palautamme ne puhtaina ja kuivina. Tiedustele myös väliaikaisia mattoja pesun ajaksi meiltä.